Altijd vers boeket bloemen in Leiden!

Bent u op zoek naar een mooi boeket bloemen? Iedere dag hebben wij verse bloemen  van de veiling en deze zijn afgestemd op de tijd van het jaar. Wij hechten als gespecialiseerde bloemist veel waarde aan de kwaliteit van onze bloemen. Het aanbod van bloemsoorten verandert het hele jaar. Natuurlijk hebben wij altijd rozen, gerbera’s, crysanten vast in ons assortiment.

In onze winkel staan de gehele dag handgemaakte boeketten bloemen voor u klaar die u direct mee kunt nemen. U kunt ook samen met bloemist Jean een eigen boeket bloemen samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. 

Wilt u liever uw boeket bloemen laten bezorgen? Neem dan contact met ons op! Een bestelling voor 14:00 geplaatst is dezelfde dag in en rondom Leiden bezorgd.

Binnenkort kunt u ook een mooi boeket bloemen online bestellen.

Bloemen bezorgen Leiden

Wij zijn druk bezig met het maken van een online bloemenwinkel zodat u binnenkort via onze website uw boeket bloemen kunt bestellen. In de tussentijd kunt u tijdens openingstijd telefonisch contact opnemen om bestellingen te plaatsen. Ook kunt u natuurlijk langs komen in onze bloemenwinkel in Leiden. Als aangesloten bloemist bij Fleurop kunt u ook daar een bestelling plaatsen. 

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen op onze online bloemenwinkel.

Bloem van het seizoen

In deze tijd van het jaar gebruiken wij graag de zonnebloem in een boeket. De zonnebloem is naast de roos één van de bekendste bloemsoorten. Met zijn enorme gele bloemen en lange stelen is hij dan ook onmiskenbaar. De officiële symboliek van de zonnebloem is zon en liefde.
boeket zonnebloem

Verzorgingstips

  • Bloemen schuin afsnijden zodat de bloemen beter water opnemen.
  • Neem een schone passende vaas en voeg de snijbloemenvoeding toe.
  • Plaats de bloemen niet op de tocht of naast fruit hierdoor verwelken de bloemen sneller.
  • Zet de bloemen altijd in voldoende water.