Kamerplanten en buitenplanten

Bent u op zoek naar planten in leiden? Decora Bloembinders heeft een breed assortiment aan planten in Leiden voor binnen of voor buiten. Deze groene en bloeiende planten worden dagelijks bij Decora Bloembinders aangevuld. Bent u op zoek naar een specifieke plant of wilt u inspiratie opdoen en kijken wat er in onze winkel beschikbaar is? Kom dan bij ons langs om het met eigen ogen te ervaren.

Plantarrangementen

Bij Decora Bloembinders vindt u in de winkel diverse, scherpgeprijsde plantarrangementen die u direct kunt meenemen. Deze plantarrangementen zijn seizoengevoelig en afgestemd op de tijd van het jaar. Daarnaast maakt Jean al te graag een plantarrangement speciaal met de door u gekozen planten en pot voor u klaar. 

Voor elke plant hebben wij een bijpassende sierpot

Potten zorgen voor een sfeer in interieurs. Wij bieden daarom in onze winkel een breed assortiment aan potten en vazen. Onze potten en vazen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, kleuren en materialen, zodat voor al onze planten en boeketten een bijpassende sierpot/ vaas verkrijgbaar is.